Välj en sida

MY STORY

"Coaching is unlocking a person´s potential to maximize their own performance. It is helping them to learn rather than teaching them" -Timothy Gallwey

MY WHY

Under 2016 genomgick jag en lång rehabilitering efter en genomgripande operation, det var många och långa stunder jag ägnade mig åt att tänka om framtiden och vad jag faktiskt brann för och drömmar jag ville förverkliga.
Min önskan att vara en bidragande “FORCE -FOR- GOOD” har följt mig hela livet förstärktes kraftigt under den tiden, bl.a så tog jag en kurs i “Inner Engineering” där vi enbart arbetade inåt och mejslade fram fantastiska verktyg för det inre ingenjörskapet.
Den riktiga skjutsen framåt fick jag i januari 2017 av min då 22 årige son, som efter att ha lyssnat på mitt “tjat” på honom …”Vad du än gör något du blir lycklig av, oavsett vart det bär så har du levt ett lyckligt liv”… den här gången så svarar han mig “och du mamma?”… Där kom min vändpunkt!
Jag har jobbat med och för människor inom ett flertal brancher som TV, radio, Hotell&Restaurang, hälsokost, och nu de senaste tiden på ett kryssnings fartyg, intensiva arbetssituationer både fysiskt och mentalt.

Under våren 2017 bestämde jag mig för att det helt enkelt var hög tid att ta mina drömmar om att vara min egen lite mer på allvar. 

I samma veva kommer jag, genom en gemensam bekant, i kontakt med en man vid namn Rob Brinded. Det visar sig att han jobbar med ett system ” HIGH PERFORMANCE ENERGETICS” ett mycket kraftfullt, snabbt och genomgripande tillvägagångssätt där han på kort tid åstadkommer fysisk smärtlindring, löser upp emotionellt svåra situationer (oro, ångest, självskadebeteenden m.m) och andra låsningar. Bidrar till samt förbättrar/förhöjer livsupplevelsen oavsett individuell utgångspunkt. 

Jag bokar en session med Rob och inom en timme har han lyckats lösa smärtor i ryggslut, en fotled samt hittat svagheter och emotionella blockeringar som påverkat mig under många år. Jag gick därifrån förundrad, förvånad och nyfiken. 

Efter att ha gjort en research av metoden samt genomfört ett flertal sessioner med Rob, bestämmer jag mig för att det här är början på min framtid.
Jag anmäler mig till utbildning och nu i början av 2018 har jag färdigställt den, startat upp mitt företag och välkomnar min dröm som egen samt en förfinad och vassare kunskap om en hållbar framtid. 

HOW DOES IT WORK?

”HIGH PERFORMANCE ENERGETICS” Är ett sätt att förhöja prestationer och välbefinnande så gott som omedelbart.

Metoden kombinerar arbete med energivåglängder (stark/svag) kunskap om anatomi, fysiologi och kvantfysik.
Den underliggande förutsättningen är att du är stark eller svag inför en viss sak såsom – en person, ett ämne, en upplevelse, en tanke, en känsla, ett djur eller annat.

När något försvagar dig, kommer det vanligtvis att uttrycka sig fysiskt eller emotionellt och du kan uppleva dina symtom antingen som kroniska eller akuta.
För att lösa symptomen måste du identifiera exakt vad som försvagar dig och stärka dig själv mot det.

Det här är precis det jag gör när jag jobbar med dig dvs- jag hjälper dig att identifiera orsaken till svagheten (det är vanligtvis inte alls vad du tror att det är), och därefter stärka den svagaste länken och på så vis förändra situationen och dess eventuella följd av smärta eller symtom till det bättre.

Get In Touch

2 + 5 =